Hírek

2017-10-01  Férfi arcápolás

Az arcápolás a férfiak esetében is rendkívül fontos, hiszen az ő bőrük ugyanúgy kiszárad, ugyanúgy veszít a rugalmasságából, ugyanúgy eltömődnek a pólusok, sőt, a borotválkozás miatt az érzékeny bőrűeknek különleges odafigyelésre és ápolásra van szükségük.


Arcradírozás, vagy egy egyszerű zuhanyzás után érdemes hidratáló krémet használni, amely ápolja a bőrt és megvédi a kiszáradástól. A férfiaknak is meg kell találniuk a saját bőrtípusuknak megfelelő termékeket, hiszen egy száraz bőrt más típusú krémmel tanácsos ápolni, mint az érzékeny, vagy a normál arcbőrt.

2017-08-03  Jelentkezz 3D műszempilla építésre

,,A műszempilla építésben a jelenlegi világtrend a természetesség és a kíméletesség jegyeit követi. A legújabb dúsítási eljárásoknak köszönhetően elképesztően sűrű, mégis kíméletes pilla készíthető”

2017-07-14 Vákuum kezelés a Hattyú Kozmetikában !!!

A bőrfeszesítő hatása mellett a vákuum stimulálja az ereket és az egész véráramot, aminek hatására nagyobb mennyiségű oxigén és tápanyag jut a kezelt területekre, továbbá a felszabadult méreganyagokat gyorsabban szállítja el. Kipróbálhatod a vákuumos kezelést a Hattyú Kozmetikában!

2017-06-25  Gyere szépülj, ragyogj a Hattyú Kozmetikában !!!

Arckezlések, 3d műszempilla, gyantázás, szempilla, szemöldök festés, végleges szőrtelenítés, vákumos arc és testkezelês, masszázs, smink és még sok különlegesség.

2017-06-18  Paradicsomos napozó, arc és testápoló krém

Minden bőrtípusra ajánlott. A paradicsom rendkívül egészséges, tápanyagokban és az antioxidáns hatású likopinban gazdag. A benne levő béta karotin védi a sejteket a károsodástól. A krém kiválóan előkészíti a bőrt a nyári napozáshoz és egyben hozzájárul ahhoz, hogy nyári bőrszínünket tartósítani tudjuk. Nem tartalmaz UV-szűrőt.
Hattyú Kozmetika

2017-06-10  Tini kezelés !

2017-05-22    Figyelj rá oda, bőrünk veszít nedvességtartalmából

A bőrünk veszít nedvességtartalmából, szárazabbá válik a napon való tartózkodás után.Ezt a hatást fokozhatja, ha az uszoda klóros, vagy a tenger sós vízében mártózunk meg, így napozás utáni ápolószerek használatával egyrészt megnyugtatjuk, másrészt hidratáljuk a napfénynek kitett bőrt. Biokozmetikumokkal!

2017-05-06   Arckezelések

 3d szempilla, gyantázás, bio kozmetikumok,végleges szőrtelenítés!

2017-04-25  Szépülj, ragyogj!!!

2017-04-24   Arckezelèsek biokozmetikumokkal!

2017-04-22 Új! 

A zavaró szőrszálaktól nyáron is megszabadulhat: tartós szőrtelenítés Epilfree-vel! A kezelés maradandóan eltávolítja a nemkívánt szőrzetet a  testről. Hatására az erős szőrszálak elgyengülnek, a növekedésük lelassul, illetve jelentősen lecsökken a szőrmennyiség.

Hattyú kozmetika 20 3 631 621